Ako sa darí Tenisovému Klub Zlaté Moravce ? foto+výsledky

zdroj: jún 2024 | facebook.com | TK Zlaté Moravce
viac článkov TK Zlaté Moravce: zm33.sk

12. jún 2024 V posledných týždňoch prebiehali Letné majstrovstvá Slovenska 2024 v tenise vo všetkých kategóriách.

Náš klub mal vďaka Romanovi Jonisovi zastúpenie v kategórii mužov. Na dvorcoch TK 1901 Spišská Nová Ves podľahol v prvom kole Eliasovi Kralovi (Tenisová akadémia Prešov) 1:6 1:6.

Tomuto turnaju predchádzali Majstrovstvá Západoslovenského regiónu v Dunajskej Strede, kde sa Roman dostal do semifinále. Obsadil tak 3. miesto a zároveň si vybojoval nomináciu na spomínané Majstrovstvá SR. Gratulujeme k dosiahnutému úspechu a držíme palce v ďalšom priebehu sezóny! VIAC FOTO

11. jún 2024 Mladší žiaci postupujú do finále.

Naši mladší žiaci vyhrali nad SA Trenčianske Teplice, rozhodlo sa až na sety 8:7. Chlapci v zložení Matej Drgoňa, Matúš Kabát, Tomáš Drgoňa, Bruno Jokai a Matej Ďurček si tak zabezpečili postup do finále a už v nedeľu 16.6. zabojujú o prvé miesto proti Komárnu. Chlapcom gratulujeme a držíme palce. 🎾 VIAC FOTO

11. jún 2024 Muži TK Zlaté Moravce „A“ odohrali dňa 8.6. zápas proti Galante.

V zostave Ján Novota, Roman Jonis, Tomáš Valkovič, Ivan Frajka, Dávid Rajnoha podľahli súperovi 2:5. Body získali Tomáš Valkovič a Dávid Rajnoha vo dvojhrách. V poslednom kole si naše „Áčko“ v sobotu 15.6. zmeria sily s Matúškovom. Príďte povzbudiť!

10. jún 2024 Dievčatá do 10 rokov TK Zlaté Moravce ….

…v zložení Zuzka Maďarová, Helenka Baratová a Hanka Kolompárová postúpili na oblastnom kole FED cupu zo skupiny. Prehrali s favorizovanou Senicou, ale potom zabojovali so Slaviou SPU Nitra a vyhrali 4:1. Dievčatám gratulujeme k úspešnej reprezentácii klubu.

10. jún 2024 Starší žiaci v sobotu víťazne:

V prebiehajúcej sezóne sa zapája do súťaže družstiev aj tím starších žiakov TK Zlaté Moravce v tomto zložení: Emilio Belmenen, Tomáš Drgoňa, Matej Drgoňa, Matej Ďurček, Šimon Haspra, Patrik Levický, Matúš Kabát. V prvých dvoch kolách sa im nedarilo a súperom z Dunajskej Stredy aj Štúrova podľahli, ale tento víkend sa chlapcom podarilo zvíťaziť nad TK Spartak Komárno 4:2. Gratulujeme a držíme palce v ďalších zápasoch !

7. jún 2024 Naši muži odohrali v stredu preložený zápas..

….proti tímu TK Kúpele Piešťany B. Prehra 2:5 znamená, že už túto sobotu 8.6.2024 bude ich ďalším súperom Galanta. Zápas sa začne o 9:00. Príďte povzbudiť našich hráčov!