LOKALITA: Čierne Kľačany

04.12.2023
Predám vinicu s chatkou 435m²

Predám slnečný mierne svahovitý pozemok s výmerou 435m² na okraji vinohradov v extraviláne obce Čierne Kľačany.

Pozemok je vedený ako vinica, no v súčasnosti je vyčistený a nachádza sa na ňom kamenné ohnisko, zánovné vonkajšie wc a staršia zateplená maringotka s pristavaným podkrovím – v pôvodnom no obývateľnom stave, nezatuchnuté, neplesnivé – pravidelne sa kúrilo a vetralo. Strecha je plechová v dobrom stave (nezateká), kúrenie lokálne 5kw peterkami, vnútri sa nachádza elektrický rozvod a osvetlenie momentálne napojené na autobaterku.Elektriku si viete v budúcnosti vyriešiť solárnymi panelmi nakoľko celodenne je tam slnka nadostač (orientácia SZ-JV), prípadne po dohode s ostatnými chatármi – elektrické vedenie sa v oblasti nachádza.

Voda sa nachádza vo výdatnej studni cca 70 metrov od pozemku a v blízkosti maringotky (cca 2m) je označený podzemný prameň v hĺbke 35m.Ide o málo frekventovanú lokalitu, v bezprostrednej blízkosti prakticky bez susedov.Dojazd do okresného mesta cca 10 minút.

Vhodné na renováciu resp. Tinyhouse, záhradkárčenie, rekreáciu, krátkodobý či dlhodobý prenájom.Nie som RK, som jediný vlastník, pozemok je vysporiadaný bez tiarch, dlhodobo celoročne prístupný autom či pešo spevnenou cestou. V tesnej blízkosti parkovanie.Platba v hotovosti, v prípade promptného jednania dohoda na cene istá.

CENA: 9500 €
Viac info / foto / kontakt: bazos.sk

REALITY – viac ponúk