DNES: Dizajn trh prináša do Zlatých Moraviec slovenských výrobcov a predajcov dizajnu.

Dizajn trh KCN # KOLT

DNES: sobota 29.07.2023 / 13:00 – 21:00 hod
Zlaté Moravce, KOLT – nádvorie Župného domu
Mapa: google.sk/maps
IG: instagram.com
FB: facebook.com
FB event: facebook.com

💥DIZAJN TRH KCN X KOLT UŽ DNES v SOBOTU!💥

Všetky dôležité info nájdete v tomto príspevku, na podujatí Dizajn trh KCN # KOLT, alebo v highlights na našom Instagrame.

Budete si môcť kúpiť:
Hračky, šperky, bytové aj exteriérové doplnky, detské oblečenie, tašky a doplnky z kože, ale aj keramiku.

Okrem toho tu nájdete aj stánky s osviežujúcimi nápojmi a skvelým občerstvením od Bystrožrút Nitra

Trh doplní sprievodný program:
♻️ Recyklačný workshop s Veronikou Sekerovou (14:00-17:00)
🎧 Dídžejský workshop s Vecom
🎶 Hudobný program: Dídžejský set nitrianskej legendy, DJ FONOKRU

Vídíme sa už dnes od 13:00 🤘

🍺🌅 SKOČTE NA PIVO MORAVCE! 🌅🍺

Aj túto sobotu rozložíme na nádvorí Župného domu v Zl. Moravciach náš outdoorový šenk 🙃

Narazená bude Čierna Hora 11°, Kofola a rozlievať sa bude aj Prosecco. Zastavte sa splašiť nové kúsky na dizajn trh, najesť u Bystrožrúta, alebo pokojne len na pivko – Podporíte tým aktivity, ktoré robíme na nádvorí 🫶

Ďakujeme a tešíme sa na vás! Už dnes! 💥

♻️ NEVYHOĎ, UPCYKLUJ ♻️

V sobotu 29/7/2023 od 14:00 do 17:00 bude prebiehať aj recyklačný workshop s Veronikou Sekerovou, kde premeníte zvyšky bannerov na nový doplnok. Na workshope využijete materiály, ktoré by skončili na smetisku. Vyrábať sa budú vlajočky, peňaženky a púzdra na okuliare. Dizajn je na vás 🙃

💛💙 STÁNOK CALEXCITY 💙💛

Branči v sobotu prinesie na nádvorie okrem svojho DJ-ského know how, aj stánok Calexcity! 🏙 Príďte si nabiť šatník týmto prudko lokal-patriotským merchom 😎

🥪🤤 VEGÁNSKE HODY NA DIZAJN TRHU 🤤🥪

Občerstvenie pre každého labužníka zabezpečia baby z Bystrožrút Nitra so svojím nadupaným vegánskym menu 💣

✨🚩 TOTO VŠETKO NÁJDETE V SOBOTU NA NAŠOM DIZAJN TRHU NA NÁDVORÍ ŽUPNÉHO DOMU V ZLATÝCH MORAVCIACH 🚩✨

📌 DANIEL KLUCHA – Originálne umelecké brány a zábradlia, rôzne dekorácie, nábytkové kovania na mieru, úžitkové predmety a interiérové a exteriérové doplnky vyrábané technikami kovania, zvárania a brúsenia.

📌 NATURIUM – Pri vytváraní vitrážových terárií či obrazov využíva techniku Tiffany z 19. storočia, pri ktorej sa z obyčajného skla stane veľmi pevná a ľahká konštrukcia. Každý detail potom ručne vypracovávajú.

📌 VON_TORCIK – Z pravej kože vyrába peňaženky, remienky na hodinky, náramky, puzdrá na okuliare, tašky, kabelky, aktotovky. Všetko je šité ručne, technikou pevného sedlárskeho stehu.

📌 OSKORUŠE – Minimalistické betónové naúšnice, odznaky a náhrdelníky vyrábané z polymérovej hmoty a betónu. Sú to dva kontrasty, na jednej strane minimalistický šperk a na druhej strane farebná extravagancia.

📌 MOJI – Personalizované ručne vyrábané hračky s dôrazom na udržateľnosť a kvalitu. Všetky produkty sú navrhnuté a vyrobené s dôrazom na detail tak, aby obstáli pri všetkých dobrodružstvách s veľkými i malými spoločníkmi.

📌 KAATY JEWELRY – Minimalistické šperky, ktoré podčiarknu ženskosť. Jedinečný dizajn strieborných a zlatých šperkov.

📌 BERBER – Kvalitné, trvácne a unikátne handmade batohy, tašky a kabelky z prírodnej kože. Ich hodnotami sú remeslo, férovosť, udržateľnosť a nadčasový slovenský design.

📌 PETRA KUPCOVÁ – SViečky zo sójového , včelieho a palmového vosku, dekorácie a doplnky do interiéru z ekologickej odlievacej hmoty jesmonitu.

📌 BEKY’S – Výrobky pre deti vytvorené formou upcyklácie -upcyklácie – proces premeny nechceného materiálu, alebo textilného odpadu na niečo nové.

📌 MS KERAMIK – Zaoberá sa výrobou na hrnčiarskom kruhu. Vyrábajú úžitkovú keramiku, hrnčeky, taniere, zapekacie misy z kameniny, ktorá výrobkom dodáva vyššiu kvalitu a použiteľnosť v domácnosti.

📌 UZDENKY – Výrobky z vlny aj látky pre malých aj veľkých. Široká ponuka hračiek pre deti, mojkáčikov, chňapiek, doplnkov do vlasov, tašiek, vreciek a mnoho iného.

PS: U väčšiny predajcov sa bude dať platiť iba v hotovosti, tak ak si chcete nakúpiť krásne kúsky, prines si radšej hotovosť, alebo sa nás spýtajte, kde nájdete najbližžie bankomaty 💸🙃

🪩 DJ FONOKRU PO 2 ROKOCH OPÄŤ NA NÁDVORÍ! 🪩

Okrem štýlového dizajnu a parádnych workshopov sa na môžete tešiť aj na DJ FONOKRU, nitriansku hudobnú legendu s kuframi plnými platní.

Pripravte sa na set v žánri chillout, hip-hop, funk a podobné pecky, ktoré vykúzlia na nádvorí letnú pohodu 🌅🌴

🎧 POĎ NA WORSHOP S Vecom! 🎧

Počas sobotného dizajn trhu, ktorý sa bude konať na nádvorí Župného domu v Zl. Moravciach sa môžeš okrem iného naučiť aj techniky, postupy a vychytávky dídžejingu od toho najpovolanejšieho. Branči ti odovzdá svoje know-how z profesionálneho dídžejingu priamo na nádvorí 🏛

Kapacita workshopu je max. 6 účastníkov. ✍️ Prihlásiť sa môžeš do zajtra – 25/7/2023, do 12:00